Heerlijk relaxen op het dek van een boot en ondertussen het adembenemende Franse landschap traag voorbij zien glijden… Een vakantie op het water is puur genieten. Le Boat garandeert in 2018 met de lancering van een nieuw model en een nieuw eigendomsprogramma nog meer onvergetelijke momenten op het Franse water.
Le Boat heeft meer dan 40 jaar ervaring en is de grootste verhuurder in Europa van rivierboten waarvoor geen vaarbewijs nodig is. Met aanlegplaatsen in onder andere Bretagne, Bourgondië, de Loirevallei, de Elzas en de Provence is Le Boat voor ieders budget en iedere groep (van 2 tot 12 personen) een uitstekende keuze voor een ontspannende vaarvakantie in ‘La Douce France’. Heb je nog nooit zelf aan het roer gestaan? Geen probleem! Na een korte opleiding ter plaatse van Le Boat kan je zelf veilig gaan rondvaren.
Wie volgend jaar de Franse rivieren met een groep wil afvaren, kan dat doen met een gloednieuw type boot. De Horizon 5 is ideaal voor grotere vriendengroepen en gezinnen. Dit nieuwe model van Le Boat kan met zijn vijf grote tweepersoonshutten, vijf badkamers en een zetelbed maar liefst 12 personen comfortabel te slapen leggen.
De troeven? Een groot bovendek dat met een eettafel, barbecue, grillplaat, gootsteen en zonneterras is ingericht om maximaal van de buitenlucht te genieten. Dankzij de boeg- en hekschroef is de boot eenvoudiger dan ooit te besturen voor mensen zonder vaarbewijs. De nieuwe Horizon 5 heeft dan ook alles in huis voor een droomvakantie op het water.

Nog beter is dat Le Boat in 2018 die oude begraven droom die je nooit durfde te realiseren opnieuw tot leven brengt: kapitein zijn van je eigen schip! Dankzij het eigendomsprogramma kan je zonder vaarbewijs een Horizonboot kopen en genieten van heel wat voordelen. Zo hoef je geen stallings-, onderhouds- en verzekeringskosten te betalen, maar mag je wel tot acht weken per jaar met je eigen boot op het water varen, en dat zeven seizoenen lang.
En wanneer je zelf niet aan boord bent? Dan wordt je boot verhuurd, zodat je een gegarandeerd maandelijks inkomen van 7% per jaar krijgt. Bij afloop van het eigendomsprogramma na zeven jaar koopt Le Boat bovendien het Horizonmodel terug.
Wacht dus niet op die goede voornemens voor het nieuwe jaar om een heerlijke vakantie op de Franse rivieren te plannen. In 2018 liggen de avontuurlijke uitstapjes op het water binnen handbereik.
Www.leboat.be