Burgeroorlog laat de VS in een staat van totale chaos verkeren

Filmdistributeur Just Entertainment brengt de epische film ‘Civil War’ naar België. Hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Moura (‘Narcos’) en Kirsten Dunst (‘Spiderman’). De A24-film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland (‘Ex Machina’, ‘Annihilation’). Naast indrukwekkende actiescènes geeft de film een kritische blik op de maatschappelijke, politieke en economische factoren die hebben bijgedragen aan de neergang van de Verenigde Staten. De film zal vanaf 17 april te zien zijn in de Belgische bioscopen.
‘Civil War’ is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van – waarschijnlijk – het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.
‘Civil War’ laat niet alleen de fysieke conflicten op het scherm zien, maar brengt ook de diepere, onderliggende problemen aan het licht die hebben geleid tot de ontwrichting van het ooit zo trotse land.

Regie: Alex Garland

Cast: Wagner Moiura, Kisten Dunst, Jesse Plemons, Jefferson White
Muziek: Ben Salisbury
Duur: 109 minuten
Releasedatum: 17 april 2024
Kijkwijzer: 16 jaar, geweld, grof taalgebruik

17 april in de bioscoop