Bijna 35 jaar lang is Connections elke dag opnieuw op zoek naar intense ervaringen voor jou in alle uithoeken van de wereld. We weten ondertussen wat jij als Connections reiziger verwacht en onze selectiecriteria zijn daar dan ook op gebaseerd. Authentieke ervaringen, nieuwe culturen, indrukwekkende natuur, kosmopolitische steden, culinaire ontdekkingen, bijzondere hotelervaringen. De omstandigheden laten het echter niet altijd toe om de wereld rond te reizen. We willen onze reizigerscommunity nu de kans geven om die wereldse invloeden dichter bij huis te ontdekken.

Het resultaat is de Nearby Collection, een bijzondere verzameling logeeradressen in België en onze buurlanden, voor jou met zorg geselecteerd en vlot boekbaar in een klik.

Van logeren op een wijndomein, tot overnachten in een torenkraan in Amsterdam, tot heerlijk tafelen aan de Moezel of een balletje slaan op een golfterrein in Picardië: wij hebben het voor je. 

Onze ‘NEARBY COLLECTION’ staat garant voor wereldse belevingen op een boogscheut afstand. Wij schotelen je tal van unieke ervaring en bijzonder accommodaties voor, aan jou om er voluit je tanden in te zetten. Zorgeloos genieten: het kan nog! 

Surf naar onze overzichtspagina, laat je charmeren en boek. In deze nare periode voor wereldveroveraars verdien je een lichtpuntje, totale ontspanning en een wereldse beleving!

Foto: www.connections.be