JCI Lier heeft haar nieuwe voorzitter gekozen. Nadja Van Mechelen (30) uit Poederlee is gedreven om de vereniging nog sterker op de kaart te zetten: “JCI mag niet langer het best bewaarde geheim van Vlaanderen zijn.”

#power. Daar gaat de kersverse voorzitster van JCI Lier, de vereniging voor gedreven professionals en ondernemers onder de veertig, dit jaar voluit voor: “We gaan dingen doén. Zo bekijken we met de Stad Lier wat wij kunnen betekenen voor de gemeenschap. Waar we een positieve impact kunnen creëren. Onze leden staan klaar om zich te smijten. Al lopen ze met hun hoofd tegen de muur. Dat is JCI: leren door het te doen.”

Van Mechelen neemt de fakkel over van Steven Pauwels (39), managing partner van het Mechelse softwarebedrijf Roolit. “Ik blik tevreden terug op een mooie periode en zal Nadja met raad en daad bijstaan waar nodig.” Hij hoopt nu weer voorrang te kunnen geven aan zijn privéleven. “Eerst even uitblazen en dan meer tijd vrijmaken voor familie, vrienden en m’n eigen werk.”

Foto: www.jcilier.be