Vanaf 26 februari 2021 in Antwerpen, Gent & Hasselt!

Met ‘Sneeuwwitje’ hebben we de toon gezet voor een vernieuwende aanpak van onze sprookjesmusicals. Vanaf februari 2021 kunnen jullie naar een volledig nieuwe versie van ‘Robin Hood’ gaan kijken. Tot en met 22 mei kan je extra voordelig je tickets boeken dankzij onze lanceringskorting.

‘Robin Hood & ik’ vertelt het verhaal van Robin Hood en zijn bende vrijbuiters. Terwijl Koning Leeuwenhart een oorlog uitvecht in het Heilig Land, zwaait zijn door en door slechte broer de scepter over het land. Met de hulp van de Sheriff van Nottingham steelt hij van de arme mensen.

Tot Robin er schoon genoeg van heeft en al het geld rooft. Iets waar de Sheriff niet mee kan lachen. Als dan ook nog ’s zijn nichtje Marianne verliefd wordt op Robin is het hek helemaal van de dam. Maar wat als Robin Hood niet bestaat? Wat als het hele verhaal verzonnen is?

De volledige cast wordt binnenkort bekendgemaakt, maar de populaire Laurenz Hoorelbeke (Floris) en Jasmine Jaspers (Frida) zijn uiteraard terug van de partij.

BOEK NU DE BESTE PLAATSEN MET 15% KORTING
Vanaf vandaag t.e.m. vrijdag 22 mei krijg je als trouwe bezoeker de kans om extra voordelig je tickets te kopen voor ‘Robin Hood & ik’ met 15% korting.

Foto’s: www.deepbridge.be