Het grootste LGBT-event ter wereld? Dat is zonder twijfel de WorldPride en dit jaar vormt New York het decor!

Voor de eerste keer in het 20-jarige bestaan van dit evenement vormt The Big Apple het toneel voor ontelbare bonte feestneuzen, prachtige praalwagens en heel veel kleur.
Trek naar New York, bezoek er de iconische bars, ga op in het feestgedruis en geniet van de pracht. Vergeet uiteraard je dansbenen niet!

Wij zorgen ervoor dat je de openingsceremonie meepikt, logeert in een voortreffelijk hotel en voor een exclusief STUDIO 54 feestje als extraatje. De laatste plaatsen vliegen de deur uit, waarop wacht je?

Met een rechtstreekse vlucht droppen we je midden in de actie. Daar dompelen we je helemaal onder in de sfeer. Jij woont de WorldPride bij, geniet van een exclusief Studio 54 feestje en hebt nog meer dan tijd genoeg tijd om deze zinderende metropool te verkennen. Overnachten doe je in The Maritime****, 50 Bowery**** of Park South****, 3 tophotels. Als toemaatje doen we er ook nog een bijzondere ‘PRIDE’ wandeling met de Belgische gidsen van BENY bovenop. Kortom, het ideale weekje weg om je helemaal uit te leven.

Inbegrepen: Rechtstreekse vlucht Brussel – New York (h/t), transfers (h/t), exclusieve Studio 54 night, 6 overnachtingen, 23 kg bagage, Pride walk met BENY.

Foto’s: www.connections.be