Het wijkondersteuningsteam van de regio Centrum kende een productief weekend. Maar liefst 5 straatdealers werden gearresteerd.

In het stadspark verkocht een 24-jarige man cannabis. In de Milisstraat verkocht een 17-jarige dealer xtc, bij hem thuis werden nog meer xtc-pillen aangetroffen. In de Belegstraat werd een 23-jarige, illegale man betrapt met cocaïne en heroïne. In totaal wordt 1 200 euro en 42 gram heroïne in beslag genomen. In de Lange Batterijstraat bleek een zenuwachtige man net voor 50 euro cannabis te hebben aangekocht. De verkoper op leeftijd (67) bleek gekend voor gelijkaardige feiten en had thuis nog ongeveer 100 gram cannabis liggen. Tot slot werd nog een zoeking uitgevoerd in de Langendries. Een 19-jarige die deel uitmaakte van een lopend onderzoek werd gearresteerd.

Alle verdachten werden voorgeleid.

Het WOT Noord sloeg toe op de Bredabaan. Een vrouwelijke verkoopster van cocaïne werd betrapt tijdens een deal in haar wagen. Bij de dame (40) thuis werden heel wat luxegoederen, waaronder kledij en handtassen, in beslag genomen. Ook de wagen van de dame werd met beslag bezwaard.

Tot slot vatte het WOT Oost een verdachte (24) op een bromfiets. Hij probeerde eerst te ontkomen aan de politie maar moest zijn vlucht na enkele honderden meters al staken. Hij had 11 gram cocaïne op zak. Er werd ook een kompaan (23) gearresteerd die mee werd voorgeleid.