Is jouw naam Louise? Dan krijg je maandag 14 oktober de unieke kans om de nieuwe Maestro burger met kip te ontdekken. McDonald’s trakteert alle Louises in avant-première op de Lovely Louise! Een sappige kipburger met verrassende combinaties.

McDonald’s lanceert de nieuwste ‘Lovely Louise’ en zet daarom alle Louises in de bloemetjes. En dat zijn er een pak in ons land: niet minder dan 23.000 om precies te zijn. Heet je Louise, of bevat jouw naam Louise? Rep je dan op maandag 14 oktober naar je McDonald’s en proef als allereerste de nieuwe, karaktervolle kipburger.

De Lovely Louise verschijnt op het menu voor het grote publiek op dinsdag 15 oktober. De nieuwe kipburger komt op een rozemarijn bun, met twee lange plakjes krokante bacon, een knapperig appelschijfje, bataviasla, rode ui, smeuïge President camembert, afgewerkt met honing-mosterdmayonaise en vijgenconfijt.

Een verrassende combinatie, dat vraagt een overheerlijke side dish. Voor de sweet potato lovers onder ons is het eindelijk zover! McDonald’s lanceert nu ook voor de eerste keer in België knapperige zoete aardappelfrietjes (Sweet Potato Fries).

Meer informatie, foto en details op www.mcdonalds.be