Mcdonald’s presenteert twee nieuwe boekjes van zijn Little People, Big Dreams collectie. De 17 boekjes van de collectie zijn gewijd aan sociale onderwerpen en werden speciaal geschreven voor kinderen: om hun denkvermogen te stimuleren en hen te inspireren met grote dromen. Boekjes 3 en 4 in de reeks “Ik kan een moedige avonturier zijn” en “Ik kan een innovatief ontwerper zijn”, die vanaf nu beschikbaar zijn bij de Happy Meal®, zijn gewijd aan grote vrouwelijke persoonlijkheden die, koste wat kost, geloofden in hun kinderdromen, en die ook verwezenlijkten.  

Ontdek de verhalen van inspirerende vrouwen

In april worden vrouwen in de bloemetjes gezet in de nieuwe Little People, Big Dreams-collectie. De twee nieuwe boekjes zijn nu  te verkrijgen in de Happy Meal ®: “Ik kan een moedige avonturier zijn” en “Ik kan een innovatief ontwerper zijn”. De beroemde verhalen van avonturiers Amelia Earhart en Mary Anning, en kunstenaars Frida Kahlo, Zaha Hadid en Iris Apfel illustreren dat je geweldige dingen kan bereiken, als je maar gelooft in je dromen. Om de 8 weken zijn er nieuwe boekjes uit de collectie beschikbaar.

In elk van de 17 Happy Meal®-boekjes uit de nieuwe Little People, Big Dreams-reeks staan een jaar lang grote figuren centraal. Of ze nu kunstenaars, wetenschappers of uitvinders waren, stuk voor stuk hebben ze buitengewone dingen bereikt door hun kinderdromen te volgen. Deze persoonlijkheden zullen ongetwijfeld veel kinderen inspireren om zelf ook hun dromen te verwezenlijken.

Kinderen een eerste leeservaring geven 

Met het « Een boek of speeltje» -programma dat in 2019 werd gelanceerd bij de Happy Meal®, heeft McDonald’s België al meer dan 2 230 000 boeken aan kinderen uitgedeeld. Met deze nieuwe Little People, Big Dreams-boekencollectie wil McDonald’s kinderen blijven stimuleren om te lezen én hen inspireren door hen echte verhalen te vertellen.

Foto’s: Mc Donald’s