Lunchen met zicht op de landingsbaan, of je familie en vrienden uitzwaaien vanop het panoramische terras. Sinds begin mei 2022 kan het opnieuw. Toen opende het luchthavenrestaurant Belair Antwerp haar deuren. Een jaar later, kijken de uitbaters uit naar een mooie zomer. 

“Belair Antwerp moet een plek worden waar iedereen zich thuis voelt, maar toch ook een beetje denkt dat hij op vakantie is. Voor sommigen zal het een plek zijn om alvast te dromen van hun volgende reis, voor anderen zal het nagenieten zijn van een heerlijke citytrip of wordt het een eerste kennismaking met België”, zegt Rein.

Na een jaar blikt uitbaatster Rein Van Hove positief terug: “We zijn blij dat steeds meer mensen de weg vinden naar het restaurant. Het is mogelijk om hier iets te komen drinken of eten, maar we bieden ook de mogelijkheid om hier privéfeestjes of bedrijfsfeestjes te organiseren. Op vrijdagavond houden we ook steeds een after work drink: ‘de Flying Fridays’. Telkens tussen 16 en 18 uur. Wij zorgen dan steeds voor gratis hapjes”, zegt Rein Van Hove. 

“We zijn volop bezig om totaalevenementen uit te werken, in samenwerking met de verschillende luchthavenbedrijven die hier actief zijn. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsevenementen gecombineerd met een luchtdoop. Ook voor trouwfeesten organiseren wij een totaalconcept: een receptie, avondfeest en een spectaculaire aankomst van het bruidspaar in een dubbeldekker of helikopter”, aldus Rein Van Hove. 

Zomer

Belair Antwerp blikt ook graag vooruit op een mooie zomer. Nu het opnieuw beter weer wordt, kan je terug genieten van het panoramische terras boven het restaurant. “Vanop het terras heb je een prachtig zicht op het volledige luchthaventerrein. Het is de ideale locatie om je familie of vrienden uit te zwaaien of op te wachten”, zegt Rein. 

 

Feest op vrijdag 5 mei

Om het eenjarig bestaan van Belair Antwerp te vieren, geeft het restaurant op vrijdag 5 mei een feest met optreden van Jackson Jeffrey Jackson, een funkband uit Hoboken. 

 

Belangrijke troef voor de luchthaven

“Het luchthavenrestaurant is een belangrijke troef voor de luchthaven. De buurtbewoners en reizigers zijn blij dat er opnieuw een Bar en Restaurant is op de luchthaven”, aldus de luchthavendirectie.