Een explosie van plezier en kattenkwaad: in hun nieuwste voorstelling ‘Lexicon’ nemen de 35 artiesten van NoFit State je mee terug naar hun kindertijd. Een plek om met je voeten te stampen, je tong uit te steken en heerlijk ongehoorzaam te zijn.
Een magische wereld bewoond door buitenbeentjes, vol wilde circusacts en live muziek van de bovenste plank. Hoog in de lucht aan flinterdunne draden, al jonglerend met vuur of doldraaiend in enorme hoepels. Duizelingwekkende acts wisselen elkaar in hoog tempo af terwijl de band zorgt voor rock en jazz: een traktatie voor al je zintuigen.

Als je NoFit State al eerder zag op Zomer van Antwerpen, weet je wat je kan verwachten: allesbehalve traditioneel circus voor de hele familie, dat rockt tot in de nok. Hun grote UFO-achtige tent torent boven alles op de Zomerbar uit. Bij het binnengaan maak je al kennis met de artiesten, die je gastvrij ontvangen. Neem plaats op een van de roze zitjes en laat je overdonderen door deze rollercoaster van een voorstelling.

We voorzien op specifieke data audiodescriptie voor blinden/slechtzienden. Contacteer samuel@zva.be voor meer informatie.

t/m 11 aug
dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 20u
zaterdag 15u en 20u
zondag 15u
Speelduur: +/- 120 minuten (inclusief pauze van +/- 20 min)
€ 12 
LOCATIE: Sloepenweg, Antwerpen-Noord

Foto & video: www.zva.be