Oostende is dé Shoppingstad aan Zee. Ook dit jaar staat de Late Night Shopping weer garant voor…
Shopping plezier tot 21.00 uur
Meer dan 150 deelnemende winkels
Straatanimatie in het teken van Oostende voor Anker
In-store events en modeshows
Food, drinks en cocktails
ANIMATIE & MODESHOWS
De animatie is deze keer geïnspireerd door Oostende voor Anker dat hetzelfde weekend plaatsvindt in Oostende. Al van in de late namiddag valt er heel wat te beleven in de verschillende straten van het centrum. Muzikale optredens en sfeervolle mobiele acts zorgen voor extra sfeer en maken van het shoppinggebeuren een echt feest! De winkels zorgen ook voor in-store evenementen: verwacht je aan modeshows, workshops en samenwerkingen met Oostendse restaurants. Loop ook zeker even door de Ensorgalerij: alle handelaars slaan hier de handen in elkaar om de gallerij om te toveren tot een echte lounge.
MODESHOWS
19:00: Blush met o.a. Miss België 2017 Romanie Schotte en Justine De Jonckheere
19:00: Lily
19:30: iO. Sophie ism Dameskledij El
19:30: Ferm
Doorlopend: Edouard Couture
APRÈS-SHOPPING
Na het shoppen hoef je natuurlijk niet meteen naar huis. Hier alvast enkele tips om jouw avond in stijl af te sluiten:
Bij Ristorante Marina geniet je van een heerlijk Late Night Shopping Menu: een Glas Prosecco, gevolgd door Escaloppe “Valdostana” San Daniele ham, Fontina kaas en Mechelse asperges en Tiramusù om af te sluiten. Dit alles voor slechts € 26/pp.
Ook TAO heeft een speciaal menu voor de Late Night Shopping en de keuken blijft een uur langer open (tot 23.00 uur). Er wordt een glaasje cava aangeboden.
Het Kursaal zal tot 21.00 uur aanwezig zijn met een stand van Footloose aan het Feest- & Cultuurpaleis. Aansluitend op de LNS zetten ze een menu in Agua del mar extra in de kijker met daaropvolgend een afterparty in de Lounge.
De Langestraat is de place-to-be om je aankopen te vieren. Na de Late Night Shopping zal een DJ plaatjes draaien tot middernacht.
EEN UUR GRATIS PARKEREN
Door de samenwerking met Indigo kunnen we de shoppers een gratis parkingcheque ter waarde van 1 uur parkeren aanbieden (zolang de voorraad strekt).
Www.visitoostende.be