Heb je nog geen date voor Valentijn, maar wel zin in een romantisch filmavondje? Kinepolis helpt je in geen tijd aan jouw ideale match en zorgt meteen ook voor een knusse filmavond met alles erop en eraan.

Vanaf vandaag is er een webversie van de ‘Meet me at Kinepolis’ app beschikbaar. Met de ‘Meet me at Kinepolis’ app, die begin vorig jaar werd gelanceerd voor iOS en Android-gebruikers en intussen duizenden profielen telt, kunnen gelijkgezinden elkaar vinden om samen naar de film te gaan. De app – en nu ook de webversie – helpt je in 3 eenvoudige stappen aan een Valentijnsdate: je start met de keuze van de Kinepolis-bioscoop waar je heen wil. Vervolgens krijg je de films te zien die op dit moment in de bioscoop spelen en geef je aan welke jij graag wil zien. In de laatste stap krijg je mensen voorgesteld die in de gekozen biosco(o)p(en) minstens één film willen zien die jij ook wil zien. Indien beide personen aangeven een ‘filmdate’ met elkaar te zien zitten, krijg je een match-melding en kan je met elkaar chatten om verder af te spreken.

“Bovendien is een bioscoopbezoek sinds het ontstaan van de film een ideale ‘first date’: je moet niet meteen een gesprek op gang houden en na afloop van de film heb je meteen een gemeenschappelijke ervaring en dus een gespreksonderwerp”, aldus Stefaan Claes, CRM & Digital Marketing Director bij Kinepolis.

Je ideale Valentijnsdate gevonden? Spreek dan af tussen zaterdag 11 februari en dinsdag 14 februari in Kinepolis en ga voor een romantische film in de ‘Valentine seats’: naast een ‘Cosy seat’ met fleecedekentje en versnaperingen, bevat deze formule een duoticket voor de films ‘50 Shades Darker’ of ‘La La Land’. Zo kan je dicht tegen elkaar aankruipen in twee extra comfortabele zetels, uitgerust met een tafeltje, een inklapbare armleuning en een kapstok. Bovendien zullen twee flesjes Bernard Massard, popcorn, een zakje M&M’s en een doosje Belgische cuberdonsnoepjes klaarstaan aan jouw ‘Valentine seats’. En als extraatje gaan jullie naar huis met elk een fleecedekentje om de avond extra knus te maken.

De ‘Valentine seats’ zijn beschikbaar in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Liège en Imagibraine. Prijs: € 49,95 te reserveren via www.kinepolis.be.