Heb je het al gehoord? ZOO Antwerpen pakt uit met een nieuwe musical in de Koningin Elisabethzaal. In het voorjaar van 2022 zal OBAIA de hele familie meenemen op een wonderlijke reis.

Obaia komt tot leven
De inspirerende kleuren van de kostuums, de geuren van prachtige pruiken, de hemelse geluiden van de eerste noten muziek. Onze zintuigen genieten al volop van OBAIA! Op het eindresultaat is het nog even wachten, maar kijk nu al mee achter de schermen bij ons creatieproces!

De eerste stappen
Dieren in de musical? Die zullen geëvoceerd worden door dansers! Wij gingen op zoek naar een geweldig ensemble én professionele dansers. Maar hoe ziet dat er eigenlijk uit zo’n auditie? En wat maakt iemand perfect om mee te spelen in OBAIA?

Volg OBAIA op Facebook
Wil je nog meer weten over de musical? In onze Facebookgroep dompelen we je onder in de wereld van OBAIA! Hier kom je alles over deze productie van ZOO Antwerpen te weten met beelden van achter de schermen en de leukste nieuwtjes.

ZOO-ticket inbegrepen
Koop jouw musicalticket en je krijgt op de dag van het optreden gratis toegang tot ZOO Antwerpen. Zo kan je deze totaalbeleving over de natuur met hemelse muziek, zang en dans in een magisch decor combineren met een dagje tussen de dieren!

Abonneevoordeel
Als abonnee krijg jij 15% korting! Boek nu je plaatsen en vul de code OBAIA22ABO in bij het afrekenen in de webshop. Toon jouw ticket en geldige abonnementskaart aan de entree van de Koningin Elisabethzaal.

Foto: www.kmda.org