Zowel het album Waterval als de gelijknamige hitsingle breken alle records!

In zijn 4de week in de Singles Ultratop bereikt de single Waterval de eerste plaats in Vlaanderen (en springt over Adele, de vorige nummer 1).
Daarmee is Waterval de vierde hitsingle van K3 die de hoogste positie in de muziekcharts in Vlaanderen bereikt, na 10.000 Luchtballonen (2015), MaMaSé (2009) en Téléroméo (2001).

Op YouTube werd de videoclip van K3 inmiddels – in minder dan 2 weken – reeds meer dan 2,5 miljoen keer bekeken. Op Spotify werd deze hit reeds meer dan 2,2 miljoen keer gestreamd.
Ook het Waterval album gooit hoge ogen, het komt binnen op nummer 1 in de album charts in Vlaanderen, maar ook in België. K3 doet het op Belgisch niveau beter dan de albums van Angèle en Adele!

Het album Waterval is de 15de plaat van K3 die op nummer 1 staat in de Album Ultratop in Vlaanderen. K3 verbreekt zo opnieuw zijn eigen record.

K3 Bootcamp
Sinds deze week kan je de immersive “K3 Bootcamp” beleven in de Studio 100 Story Studio op de Meir in Antwerpen. Voor de allereerste keer kan het publiek binnenstappen in ‘de wereld van K3’ dankzij kleurrijke, indrukwekkende 360° projecties. De muziek en de interactieve opdrachten via koptelefoons maken de beleving nog sterker. Het is een spectaculaire ervaring voor alle jonge en wat oudere K3 fans.

In het voorjaar van 2022 kan je K3 live zien tijdens de K3 Kom erbij! Show – tickets en info op studio100.com

Foto & video: www.studio100.be