Judas TheaterProducties tourt tot en met 8 december door Vlaanderen na een bijzonder succesvolle reeks in het Fakkeltheater te Antwerpen.

Op zondag 6 november valt het doek in het Antwerpse Fakkeltheater over de voorstelling Josephine B. – een leven in revue. Wie er nog bij wil zijn, is eraan voor de moeite, alle voorstellingen zijn uitverkocht in Antwerpen. Het aanwezige publiek en de pers waren dan ook laaiend enthousiast. Regisseur Martin Michel, auteurs Frank Van Laecke en Allard Blom en componist Sam Verhoeven blikken trots terug op de prestatie van deze cast met Sandrine in een gouden hoofdrol als Josephine Baker.  Gelukkig gaat de voorstelling touren door Vlaanderen van 10 november tot en met 8 december. Daarna loopt het hoofdstuk van Judas TheaterProducties definitief ten einde.

 

Tickets:

https://www.judastheaterproducties.be/kalender/

“Josephine B.” vertelt het verhaal van ’s werelds bekendste revuester: Josephine Baker. Geboren als dochter van een wasmoeder uit St. Louis, kende zij in haar jeugd veel armoede. Begin jaren ’20 maakte ze haar debuut op Broadway en werd dé grote publieksfavoriet en de eerste zwarte ‘superster’. Haar grote doorbraak beleefde ze met haar dansact in een pikant bananenrokje in Parijs.

“Josephine B.” is een musicalrevue, maar geen gewone compilatieshow. We volgen het leven van Baker: haar verzetsdaden tijdens W.O. II, haar confrontatie met rassendiscriminatie, haar huwelijken, haar verlangen naar een kind, haar successen en flops op het podium. Bekende songs als J’ai Deux Amours en Then I’ll Be Happy komen uiteraard aan bod maar worden aangevuld met twintig nieuwe songs.