Voor wie van mode houdt en wil verrast worden met ontwerpen van jongeren is het mode-event Animalistic een aanrader.  Op 1 en 2 juni showen meer dan 120 leerlingen van het Provinciaal Instituut ST Godelieve hun creaties in zaal De Volkslust in Merksem. Ook wie denkt aan een opleiding in de modewereld, krijgt hier alvast een voorproefje van wat je kan leren tijdens een secundaire opleiding.

Een jaar lang werkten de jongeren intensief rond de inspirerende vraag: “Wat hebben de dieren- en de modewereld met elkaar gemeen?” Het resultaat daarvan showen zij met trots tijdens hun jaarlijkse mode-event op 1 en 2 juni, dat de naam Animalistic meekreeg.

Het belooft een wervelende performance te worden vol creatieve kledingstukken en accessoires waarin de dialoog tussen dieren en mode centraal staat. Onder meer the big five, de wondere wereld van de kwallen en de vogels en zelfs de bekende Disney-dieren krijgen hun plaats op de catwalk. Verheug je op een fantastisch schouwspel van schitterende creaties en tot de verbeelding sprekende dierenprints!

Opgelet: de kaarten voor de show vliegen de deur uit. Vrijdag 2 juni is al volledig volzet. Voor donderdag 1 juni kan je nog kaarten reserveren aan 8 euro bij het secretariaat van de school T 03 360 59 05. Meer info: www.stgodelieve.be
Wanneer:
Donderdag 1 juni en vrijdag 2 juni 2017. De deuren openen vanaf 19u en de show gaat van start om 20u.

Waar:
zaal De Volkslust, Van Heybeeckstraat 26, 2170 Merksem

Deelnameprijs:
€ 8
Website:
www.stgodelieve.be