Op zaterdag 21 september stelt Johnny Bollé zijn tweede boek ‘Bloedmaan’ voor in Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt. De toegang is gratis, maar gelieve aan te melden via sb.antwerpen@standaardboekhandel.be opdat we voldoende plaats kunnen voorzien. Iedereen welkom!

Bloedmaan
Op de avond van de bloedmaan springt in Parijs iemand van de Pont Louis-Philippe. Luttele uren later wordt in Barcelona een brute moord gepleegd. Of zijn het zelfs twee moorden? In de aanloop naar deze dramatische gebeurtenissen speelt de beroemde actrice Eloise De Moines een centrale rol. Maar zelf vermoedt de labiele Eloise niets: zij is uitsluitend bezig met de opnames voor haar nieuwste film én de voorbereidingen voor het sprookjeshuwelijk met haar verloofde Philippe, de dag na de bloedmaan. En dan wordt ze ook nog gekweld door hallucinaties. Gelukkig voelt Eloise zich volledig gesteund door Philippe en haar jonge vriendin Babet, maar is haar vertrouwen in hen wel terecht? En welke rollen spelen de personal trainers Jolinde en Noah? Eén ding wordt in elk geval snel duidelijk: de nacht van de bloedmaan zal voor iedereen dramatisch zijn…

Johnny Bollé debuteerde in 2018 met de goed ontvangen thriller ‘Egyptisch blauw’. Zijn tweede boek ‘Bloedmaan’ is weer een echte Bollé: héél spannend, met ingenieus vervlochten verhaallijnen, intrigerende hoofdpersonen en een knallende apotheose.  

Wanneer?
zaterdag 21 september, van 14.00 tot 15.30 uur
 
Waar?
Standaard Boekhandel, Schoenmarkt 16-18, Antwerpen