Njam!-chef Johan Segers houdt als geen ander van de klassieke, authentieke keuken. In het boek ‘Het beste van Johan Segers’ deelt hij zijn liefde voor het vak én zijn geheimen voor meer dan 80 toegankelijke recepten uit zijn repertoire. Van de beste basisgerechten tot echte feestklassiekers om mee uit te pakken: met zijn vakkennis en passie, laat geen enkel recept je onberoerd.

Maar het boek is méér dan een bundeling recepten. Want bovenop een verzameling overheerlijke recepten, vertelt Johan gepassioneerd over zijn liefde voor koken en over zijn lievelingsproducten. Met zijn eigenzinnige en kritische blik op de zaak serveert hij nog meer food for thought.

Het boek ‘Het beste van Johan Segers’ is een ode aan de chef, de kroniek van zijn gerechten. Een verzameling van 80 toegankelijke toprecepten, allemaal bereid zoals het hoort, die niet mag ontbreken in de boekenkast van elke foodie.

Over Johan Segers

Johan Segers is een njam!-chef als geen ander, een icoon uit de Belgische kokswereld, een pièce unique. Zijn restaurant ‘t Fornuis is al sinds 1977 een vaste waarde in Antwerpen, waar hij zijn klanten persoonlijk doorheen de menukaart leidt en culinaire aanbevelingen op maat uitspreekt.

Ook op njam! staat hij bekend voor zijn eigen stijl en zijn grote passie voor lokale producten en gerechten, die hij op een toegankelijke manier tot bij de kijker brengt.

Door de jaren heen bouwde Johan Segers een stevige reputatie op, die in 1986 werd bekroond met een Michelinster. Van Gault & Millau krijgt hij nog steeds een meer dan verdiende 17/20.

Titel: Het beste van Johan Segers

Auteur: Johan Segers

Uitgeverij: Njam!

ISBN: 9789462776937

Thema: Gastronomie

Prijs: € 26,99

Foto: Studio 100