We zullen nog even geduld moeten hebben voor de nieuwe James Bond film. Niets loopt van een Leie dakje, regisseur moest vervangen worden, scenario zou moeten herschreven worden, want Daniel Craig, die nu ook mee produceer is, wil er voor zijn laatste James Bond film een juweeltje van maken. Wij wachten ongeduldig af.

Het is nu al van  november 2015 dat de laatste James Bond film, Spectre in de zalen in première ging.  Ruim een halve eeuw wereldberoemde films die iedereen kent. Verschillende acteurs speelde Bond Sean Connery, George Lazemby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan, Daniel Craig, en de Bond-girls, Ursula Andress, Halle Berry, Eva Green om er maar enkele te noemen, Maakten van de films stuk voor stuk James Bond items. Niet te vergeten de spionage-attributen, de beroemde quotes, de unieke actie en de verschillende werelddelen waar de verhalen zich afspeelden.

Dit alles kan je uitgebreid terug vinden in dit prachtig geïllustreerde boek. Het vertelt vele verhalen van en over al die onvergetelijke films tot in de details met plots, acteurs, anekdotes, weetjes enzovoort. Een sterke aanrader, een boek dat je als een GPS door de James Bond wereld zal leiden.

Heerlijke nostalgie, maar ook nog altijd brand new. Bond is big!

Raymond Rombout is bedrijfsjournalist bij NMBS, maar vooral gefascineerd door thrillers en alles wat met spionage te maken heeft. Hij is een enorme James Bondfan en –kenner. Hij schreef onder meer ‘James Bond All-In’ en ’50 jaar James Bond’, boeken vol met interessante weetjes en dingen die u nog niet wist over ’s werelds bekendste spion.

Auteur: Raymond Rombout

ISBN:9789 089 3157 55

Prijs: €22,95

Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts