De lente komt er eindelijk aan. En dus is het ook bijna Pasen, de drukste periode van het jaar bij Chocoladehuis BOON in Hasselt. Zeker nu ze door Gault&Millau zijn verkozen als Vlaamse chocolatier van het jaar 2024 belooft Pasen extra druk te worden. Meester-chocolatier Patrick Mertens en zijn echtgenote Inge Lijnen creëerden samen met hun team een gloednieuwe paascollectie met als thema ‘It’s Eastertime’. Van grote paaseieren met wijzers die écht ronddraaien en de tijd aangeven tot eieren gedecoreerd met chocoladen tandwielen en schattige koekoeksklokjes gevuld met kleine paaseitjes.

Zoals steeds werkt Chocoladehuis BOON enkel met het topsegment van Callebaut chocolade. Er komt geen kneedchocolade, suikerpasta of marsepein aan te pas. Alles wordt in huis bedacht en gemaakt, van het concept en de vormen tot de uiteindelijke chocoladen creaties en verpakkingen.

Naast de paasklokken zijn er uiteraard ook de overheerlijke gevulde paaseitjes met Smurfentaart (abrikoos, slagroom en witte chocolade), petit beurre koekjes en andere vullingen. Ook zijn er chocoladen eieren in een échte eierschaal en kun je zelf je paashaas samenstellen en bestellen via www.webshopboon.be. Je kiest je favoriete chocolade en topping en vervolgens gaan de chocolatiers voor jou aan de slag.

De  paasklokken collectie  werd aangevuld met een unieke, fluwelen paashaas, schattige kleine en grote paashazen, paaspakketten en chocoladen paashaaskeuteltjes.

De paascollectie is integraal verkrijgbaar bij Chocoladehuis BOON in Hasselt.

Meer info? Bel of mail ons gerust.

Chocoladehuis BOON
Paardsdemerstraat 13
3500 Hasselt
T: +32 (0)11 422 199
E: info@chocoladehuisboon.be

www.chocoladehuisboon.be
www.webshopboon.be
facebook.com/BoonChocolates
instagram.com/boonthechocolateexperience

Foto: Chocoladehuis Boon