Kickstarter voor rollenspel gebaseerd op prijzenwinnende film (o.a. publieksprijs op het Brussels International Fantastic Film Festival) nu live
Geschreven door een Belg, met extra materiaal van het filmteam en een voornamelijk Amerikaanse schare topschrijvers.
‘Pulp’ sciencefictionfilm met nazi’s op de maan, Holle Aarde en reptielachtige gedaantewisselaars. Volledig nieuw universeel regelsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor de Iron Sky-franchise, maar bruikbaar is voor eender welk genre of eender welke achtergrond.
Het spel gebruikt unieke accessoires, zoals de Synthesis Action Dial, silhouetten, de Synthesis Crosshairs, the Synthesis Tick Track en het Synthesis Character Creation Board Game. Heel wat extraatjes voor wie de Kickstarter steunt, waaronder nog meer rollenspelonderdelen en uitbreidingen, speciaal ontwikkelde dobbelstenen, streaminglinks naar de eerste film, wallpapers, voorheen onuitgegeven illustraties, kunst en foto’s van beide films, enz.
Tot 20 augustus kortingen voor bepaalde bijdragen.
Iron Sky: The Roleplaying Game is meteen ook een opgestoken vinger naar het terrorisme dat ons plaagt vandaag. In zijn satirische aanpak van dictators en het extreemrechtse gedachtengoed, maakt de franchise duidelijk dat haat, onverdraagzaamheid en onwetendheid altijd moet bevochten worden!
https://www.kickstarter.com/projects/1815087115/iron-sky-the-roleplaying-game