Van Stonehenge tot een casinotafel, van sneeuwlandschap tot Palm Beach. Dit en meer dan 2.000 decorstukken en rekwisieten vind je vanaf deze week bij Inspiration Decors te Oostmalle.

De Kempische zakenmannen Peter Verhaert en Rudy Van Nuffelen kennen elkaar reeds dertig jaar uit de decoratie- en interieurbusiness. Nu richten ze hun pijlen op de wereld van feesten en evenementen. Sedert een goed jaar gingen beide heren intens op zoek naar decorstukken en rekwisieten zowel in België als in Nederland. Soms vonden ze authentieke stukken die afgeschreven waren, soms kwamen ze bij mensen terecht die als hobby stukken in elkaar plaatsten in polyester en ze na een tijdje wegdeden. Soms ontwierpen ze zelf iets speciaal.

 

Zo ontstonden er themadecors met beleving. Mensen zoeken beleving , plaats hier nog wat beweging bij en je komt bij de concepten van Peter en Rudy. Meestal is er ook een gepast of gepersonaliseerd spelelement als optie zodat “ het publiek “in interactie kan gaan.

Het publiek : wie zijn ze ? Zowel professioneel of particulier: eventorganisatoren of bedrijven die een personeelsfeest willen houden., kleinere firma’s of familiale feesten. Zij kunnen de meeste stukken uit het assortiment huren.

Een tweede pijler is de Players Lounge , hier ter plaatse in Oostmalle. Hier testen beide heren hun totaalconcepten en kan een bedrijf , firma of private groep tot 100 man uitnodigen voor een concept van 3 tot 4u. Er kan voor drank gezorgd worden. Catering zit niet in de formule, alhoewel de optie voor de zomer wordt open gelaten voor het eventueel aantrekken van een foodtruck.

Inspiration Decors profileert zich nadrukkelijk als creatieve aanbieder van ‘ themadecors met een beleving”. Zelfs een item op maat van de klant kan soms. Zo werd bv. voor het Koninklijk Iepers Operettegezelschap een Egyptische sarcofaag aangepast.

Adres: Lierselei 126  2390 Oostmalle , met voldoende parking.

Alle info op :www.inspirationdecors.be

Tekst en foto’s: Gust Charrin