De Koninklijke Fotokring Imago organiseert op 16/17/18 september haar fotosalon met werken van leden. Trouw aan de traditie van kwaliteitsvolle fotografie presenter en 22 leden van de club hun werk aan een breed publiek.

Naast geprint werk is er ook een doorlopende projectie van digitale beelden. Allen bezoekers kunnen gratis deelnemen aan een publiekswedstrijd met als hoofdprijseen prachtigfotoboek van een van de beste Belgische landschapsfotografen.

 

Koninklijke Fotokring Imago Hamme is gesticht in 1955 en telt momenteel 33 leden die actief met amateurfotografie bezig zijn. We zijn een vriendenkring waarin jong en oud zijn gading kan vinden. Of het nu gaat over traditionele donkere kamer of over de nieuwste digitale technieken, er is steeds wel een helpende hand aanwezig.

Iedereen is vrij om zijn eigen creativiteit volledig te ontplooien. Daarom zijn in onze vereniging verschillende kunstzinnige stromingen aanwezig, architectuur, model, landschap, of gewoon je eigen stijl van fotograferen. Kleur, zwart-wit, digitaal of negatiefafdruk, het maakt allemaal niet uit. Het is het resultaat dat belangrijk is.Door deel te nemen aan club, nationale en internationale wedstrijden kunnen onze leden hun vooruitgang meten en ervaren hoe anderen naar hun werk kijken.

Verder werkt Imago heel nauw samen met de Hamse kunstencentra en worden er jaarlijks een clubsalon en een BeNeLux fotosalon ingericht waar de beste werken worden tentoongesteld.

Koninklijke Fotokring

Imago Hamme vzw
CvB 5004 – OVU 28 – AVF 158
secretariaat:
Hospitaalstraat 45
9220 Hamme
052 / 47 68 09

https://www.imago-hamme.be/hoofdpagina/