Iedereen is welkom om mee te vieren in woonzorgcentrum Hof De Beuken op zaterdag 16 en zondag 17 oktober. Door de coronamaatregelen kon de 50e verjaardag in 2020 niet doorgaan.

Het feestweekend start zaterdag met een mosselfestijn in de cafetaria van Hof De Beuken en in het aanpalende dienstencentrum Blankenberg. In de namiddag spelen Radio Minerva en dj Eddy Van Dessel muziek. Bewoners en bezoekers kunnen ook meedoen aan een petanquetoernooi.
 
Expo ’50 jaar Hof De Beuken’
Els van Doesburg (voorzitter Zorgbedrijf Antwerpen) en Koen Palinckx (districtsburgemeester Ekeren) huldigen zondag ‘50 jaar Hof De Beuken’ in. Deze unieke expo neemt bezoekers mee langs foto’s van eeuwelingen, jubilea, feestjes, uitstappen en andere herinneringen aan de voorbije decennia. Hierbij hoort een receptie met het feestelijke huisbier ‘Beukenbier’. In de feesttent volgt om 16 uur een optreden van Willy Sommers. De For ‘Effe’ Young Party houdt voor en na het optreden de sfeer erin. Bezoekers kunnen ook een rondleiding in het woonzorgcentrum volgen of langs de buurtinfomarkt gaan.
 
Het hele weekend lang genieten bezoekers van een hapje en drankje en kunnen ze hun kans wagen voor de tombolahoofdprijs.
 
Respecteer tijdens het feest de veiligheidsafstand en draag indien nodig een mondmasker.

Meer info en programma 
Kijk op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/50jaarhofdebeuken.

Foto: www.zorgbedrijf.antwerpen.be