Hoe goed scoort de ‘Foodservice’ en de hotelsector eigenlijk op het vlak van duurzaamheid? Waar kan en moet het beter? En hoe pak je dat aan? Studenten Hotelmanagement van AP Hogeschool Antwerpen onderzochten deze en andere vragen in opdracht van Foodservice Community. Het antwoord geven ze tijdens Horeca Expo in Gent.
Er is de laatste jaren heel wat te doen rond duurzaamheid, ook in ondernemen. De ene sector staat al verder dan de andere. Maar hoe zit het met de foodservice en de hotelsector in België? Als ze er al mee bezig zijn, vertellen ze dat dan ook aan hun gasten? Foodservice Community onderzocht het in samenwerking met AP Hogeschool Antwerpen.
Daarnaast onderzoeken de studenten van de bachelor hotelmanagement hoe de Radisson Hotel group haar hotels nog verder kan verduurzamen.

Praktische informatie
 
Wanneer: Donderdag 21 november 2019 van 9u tot 13u30
 
Waar: Auditorium Flanders Expo Gent, Maaltekouter 1, 9051 Gent