Op vrijdag beleefde “Winter Wonderland” zijn uitverkochte première in het historische Witte Paard in Blankenberge, een primeur voor de wintermaanden met een sprankelend nieuw totaalspektakel. Winter Wonderland richt zich op een divers publiek, van jong tot oud, en biedt een indrukwekkende line-up met artiesten zoals Jacky Lafon, David Vandyck, Jan Wuytens, Lissa Lewis, Anke Goergen en Maarten Cox, naast de betoverende Vegas Showgirls en internationale acts vol glitter en glamour van Anastasiia met Paaldans en Handstand en van  Skating Justers met Rollerskates

Stap binnen in een betoverende wereld van Winter Wonderland vol pracht en praal, waar glitter en glamour hand in hand gaan met adembenemende acrobatische optredens. Verlies jezelf in een spektakel van kleurrijke veren en laat de koude dagen achter je terwijl je samen met je dierbaren geniet van deze onvergetelijke show. Laat je verrassen door een reis door het leven, een viering van zowel het verleden als de toekomst, en duik met ons mee in dit wonderland van fenomenale en fantastische ervaringen.

Floris Devooght, bekend van zijn optredens in diverse producties zoals ‘14-18′, ‘Marie-Antoinette‘, en vele andere, maakt zijn regiedebuut bij Het Witte Paard met Winter Wonderland. Zijn achtergrond als regie-assistent en associate director bij bekende musicals zoals ‘MAMMA MIA!‘, ‘The Sound of Music’ en ‘Legally Blonde’ heeft hem gevormd voor deze uitdagende rol. Na successen met ‘Robin Hood & ik’, ‘Pocahontas’ en ‘Helden Straffer Dan Ooit’ zinspeelt hij al op een toekomstige winterrevue en zelfs een nieuwe productie met Pasen vanaf 2025.

 

 

Winter Wonderland
• Van 30 november 2023 tot 21 januari 2024.
• Speeldata & tickets op : 070 250 200

TICKETS:

https://wpevents.be/shows/winter-wonderland