Van 18 september t.e.m. 8 november biedt Tournée Flandrienne elk weekend één of meerdere ritten aan met BV’s en iconen uit de wielerwereld, met passage aan de Transfo in Zwevegem. Naast een gratis rondleiding doorheen de oude elektriciteitscentrale, kun je er onder meer terecht voor een bezoekje aan de openlucht fietsenmarkt (enkel tijdens het openingsweekend), een fris drankje op het terras of om de Tour de France op groot scherm te volgen.

Tournée Flandrienne is er, net zoals Fiets!, ten sterkste van overtuigd dat elektrisch fietsen bijdraagt aan een gezonde levensstijl, groene omgeving en veiliger verkeer. Daarom staat de eerste editie van het e-bike evenement in het thema van verkeersveiligheid en gaan alle opbrengsten naar de najaarsactie van het goede doel SAVE – voor ouders van verongelukte kinderen.
Bij Fiets! kunnen we dit initiatief alleen maar toejuichen. Ook jij kunt je steentje bijdragen en tegelijk een fantastische dag vol fietsplezier beleven.*
WIN EEN GRATIS RIT!
Wil jij mee op tour met Tom Boonen, Johan Museeuw, Niels Albert of andere bekende gezichten uit de sportwereld? Bekijk het volledige programma en schrijf je in op de website van Tournée Flandrienne OF doe mee aan onze wedstrijd** en maak kans op één van de:
5 VIP tickets (t.w.v.) €95 – samen met Tom Boonen en Gella Vandecaveye
20 Deluxe tickets (t.w.v. €50) – samen met een ex-wielrenner naar keuze

Wil je meer details en praktische info over de eerste editie van Tournée Flandrienne of wil je kans te maken op een gratis HIRON, bezoek dan even hun website. Handig om weten: tijdens het openingsweekend (18 t.e.m. 20 september) is ook Fiets! aanwezig met een e-bike test event. 

Foto: www.fiets.be