Jarenlang waren ze beste vriendinnen. Als kinderen brachten ze elke zomervakantie samen door in het vakantiehuisje van Maries familie, vlakbij een meer. En later gingen ze daar minstens één keer per jaar samen heen.

Tien jaar geleden kwam het tot een pijnlijke ruzie. Het contact stopte abrupt.

Dan krijgen Alexandra, Jule en Friederike schokkend nieuws: Marie is overleden. En de notaris laat weten dat zij het huis aan het water erven… op één voorwaarde: verzoening.

In eerste instantie weigeren ze het voorstel. Uitgeefster Alexandra, fysiotherapeute Jule en hotelmanager Friederike denken niet dat de scherven nog gelijmd kunnen worden. Maar in de aanloop naar de afspraak in het huis aan het water gaan ze anders tegen hun leven aankijken. Zijn ze te veel veranderd? Of is vriendschap sterker dan alles?

Dora Heldt (pseudoniem van Bärbel Schmidt,1961) is de koningin van de Duitse bestsellerlijsten. Haar romans, thrillers en YA-boeken horen al 20 jaar tot de bestverkochte Duitse boeken. Van het huis aan het water ging wereldwijd meer dan 400.000 exemplaren over de toonbank. Er verschenen 2 sequels.

Titel: Het huis aan het water

Auteur: Dora Heldt

Uitgeverij: Houtekiet

ISBN: 9789052404899

Thema: Roman

Prijs: € 17,99