Liesbeth Puts heeft een succesvolle praktijk als kattengedragsdeskundige (praktijkvoorkattengedrag.nl). Sinds 2015 heeft ze drie praktische boeken over katten geschreven, waarvan al meer dan 20.000 exemplaren zijn verkocht. Als de kat het voor het zeggen had, Wat je kat écht denkt en Het handboek voor een gelukkige kat.Daarnaast geeft ze trainingen aan professionals en particulieren. Haar weblog over kattengedrag wordt maandelijks door duizenden mensen gelezen en ze is een veelgevraagd spreker voor lezingen. Heb jij je ooit afgevraagd hoe een kat de wereld beleefd? Hoe slim hij eigelijk is? of wat zijn lichaamstaal betekend? Dan is dit het perfecte handboek om je jouw pluizige viervoetige te lerenbegrijpen en het hem helemaal naar zijn zin te maken

‘Het handboek voor een gelukkige kat’ van Liesbeth Puts is het perfecte naslagwerk om het je kat helemaal naar de zin te maken. De vele mooie foto’s en praktische richtlijnen helpen iedereen om katten beter te begrijpen. Want zelfs het schattigste jonge poesje is van nature een wild roofdier. Hoe kan de kattenliefhebber verstaan wat zijn huisdier eigenlijk wil en beantwoorden aan zijn natuurlijke behoeftes? Al is het maar om er zelf gelukkig van te worden, want een probleemkat is lastig en een gelukkige kat bezorgt zijn baasje juist veel plezier.

Dit boek is het ideale cadeau voor elke kattenliefhebber, met tips die iedereen helpen om katten te begrijpen. Met veel verhelderende én aandoenlijke foto’s.

Auteur: Liesbeth Puts

ISBN: 9789043926829

Prijs:€22,50

Uitgever: Kosmos, VBK Belgie