Een must-have voor ieder baasje van een senior kat  

Als katteneigenaar wil je natuurlijk weten wat jouw kat nodig heeft om gelukkig oud te worden. Net als kittens en volwassen katten, hebben oudere katten hun eigen behoeftes. Dit handboek van kattengedragsdeskundige Liesbeth Puts is de perfecte handleiding voor iedereen met een kat van 7 jaar of ouder.

Kattenexpert Liesbeth Puts besteedt niet alleen aandacht aan de fysieke gezondheid van de oudere kat, maar kijkt ook naar de veranderende behoeftes en emoties. Dit brengt nieuwe inzichten voor ieder baasje. Er zijn veel kattenboeken te vinden, maar nog geen enkele gaat over de oudere kat. Dit boek bevat interviews met eigenaren en een unieke kijk op het zorgen voor een oudere kat voor een purrrfect pensioen.

Het staat vol met praktische richtlijnen en tips, variërend van thema’s als welzijn en verzorging tot gezondheid en de laatste fase. Een prachtige uitgave vol verhelderende illustraties en een fotokatern. Dit kattenboek is een cadeau voor jou én je huisdier!

Over de auteur
Liesbeth Puts is dé kattengedragsdeskundige van Nederland. Ze heeft een succesvolle praktijk in Zeist en geeft cursussen en lezingen voor katteneigenaren en dierenartsen. Ze schrijft praktische boeken over katten en blogt over kattengedrag. Zo schreef ze eerder o.a. Wat je kat écht denkt en Het handboek voor een gelukkige kat.

Titel: Het handboek voor de oudere kat

Auteur: Liesbeth Puts

Uitgeverij: Kosmos

ISBN: 9789043932417

Thema: Dieren

Prijs: € 22,50