Toen ze acht jaar oud was ontmoette ze Gandhi in India, van wie ze haar levenslessen over liefde leerde in een tijd dat vrouwen geen eigen bankrekening mochten hebben, begon Dokter Gladys McGarey haar medische praktijk. Op 85-jarige leeftijd reisde ze naar Afghanistan om vrouwen op het platteland bij te scholen over verloskunde, wat resulteerde in een daling van het kindersterftecijfer met 47 procent in het gebied.

Nu 102 jaar oud en nog steeds werkzaam als arts, deelt dokter McGarey haar geheimen zodat jij je eigen leven op elke leeftijd kunt leiden met vreugde, in goede gezondheid en vol passie. Met een stem die zowel praktisch als inspirerend is, deelt dokter Gladys levensveranderende verhalen over haar duizenden patiënten, evenals haar eigen ervaringen als moeder van zes kinderen, en vertelt ze hoe ze verdriet en ziekte wist te overwinnen.

Dr. Gladys McGarey is meer dan honderd jaar en wordt nog steeds geraadpleegd als arts. Ze is een pionier op het gebied van holistische geneeskunde en een van de oprichters van de American Board of integrative Holistic Medicine. Ze is de medeoprichtster en voormalig voorzitter van de Academy of integrative Health and Medicine. McGarey woont en werkt in Scottsdale, Arizona. Momenteel heeft ze een praktijk voor lifecoaching, volgt ze een gezond dieet en geniet ze af en toe van een lekker stuk taart.

Titel: Het goedgeleefde leven

Auteur: Gladys McGarey

Uitgeverij: Alfabet Uitgevers

ISBN: 9789021342955

Thema: Roman

Prijs: € 22,99