OPENINGSDATUM 26 JULI 2024

De wachtlijst op www.harrypottervisionsofmagic.be is open, met een exclusieve voorverkoop vanaf 10 juni 2024

Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment en NEON, samen met lokale partners Explorado Group & Exhibition Hub, hebben de aanstaande opening aangekondigd van Harry Potter: Visions of Magic. Deze unieke multimediashow brak records toen hij in première ging in Keulen en zal vanaf vrijdag 26 juli 2024 voor een beperkte tijd te zien zijn in Tour & Taxis Brussel.

Fans kunnen zich nu inschrijven op de website https://harrypottervisionsofmagic.be voor de voorverkoop, die van start gaat op 10 juni om 10.00 uur MEZT. Ingeschreven fans krijgen de exclusieve gelegenheid om hun tickets vooraf aan te kopen. De algemene ticketverkoop gaat van start op 10 juni om 14.00 uur.

Harry Potter: Visions of Magic, een creatie van Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment en NEON, is een meeslepende interactieve kunstervaring van meer dan 3000 vierkante meter die bezoekers meevoert naar enkele van de meest mysterieuze uithoeken van de tovenaarswereld. Ontdek immersieve en artistiek hoogstaande omgevingen geïnspireerd door raadselachtige plaatsen uit de tovenaarswereld, zoals de Kamer van Hoge Nood, Newts Menagerie, het Ministerie van Toverkunst en meer. De responsieve video’s, de gedurfde architectuur en de originele geluidservaring creëren een adembenemend avontuur voor alle zintuigen, terwijl de bezoekers dankzij de interactieve technologie de onzichtbare magie om zich heen tot leven laten komen.

De fans waren laaiend enthousiast over deze ervaring, die ondertussen vrijwel volledig uitverkocht is in Duitsland. De overweldigende vraag naar tickets (meer dan 138.000 stuks nog voor de grote opening in december 2023) toont aan hoe uniek dit evenement is. Ticketmaster Duitsland bekroonde NEON dan ook met de ‘Highest Pre-sale Award’, wat het immense succes op de vorige locatie kracht bijzet.

HARRY POTTER: VISIONS OF MAGIC
De overweldigende vraag naar kaartjes, met een volledige uitverkoop tijdens het eerste Europese optreden in Keulen, spreekt voor het unieke karakter van deze ervaring. Fans blijven Harry Potter: Visions of Magic met drie prestigieuze Ticketmaster awards, waaronder Best Family Event, Best Event en Highest Presale. NEON is ook verheugd om aan te kondigen dat Harry Potter: Visions of Magic is uitgeroepen tot officiële selectie in de categorie Games & Immersive op het 23e Tribeca Festival dat deze week plaatsvindt in New York.

Executive Chairman & Group CEO van NEON, Mr. Ron Tan zei: “Het doorslaande succes van de première van Harry Potter: Visions of Magic in Keulen, met meerdere onderscheidingen en recordbrekende uitverkochte shows, getuigt van de grote vraag naar deze unieke ervaring als geen ander. We zijn ervan overtuigd dat we het succes van de tovenaarswereld in België kunnen herhalen en samen met onze partner, Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment, kijken we ernaar uit om iedereen te verwelkomen om samen met ons op deze magische reis te gaan.”

PRAKTISCHE INFORMATIE

Informatie en tickets
Harry Potter: Visions of Magic zal gedurende beperkte tijd te zien zijn in Tour & Taxis (Brussel). De voorverkoop start op 10 juni om 10.00 uur op harrypottervisionsofmagic.be en de algemene ticketverkoop op 10 juni om 14.00 uur.

De toegangsprijzen voor Harry Potter: Visions of Magic beginnen bij €20,50 voor kinderen van 4-13 jaar, en €26,50 voor kinderen vanaf 14 jaar. Naast gezins- en groepstickets zijn er ook kortingen voor senioren en studenten. Houd er rekening mee dat de tickets gelden voor een specifiek tijdsblok.

Kijk voor meer informatie over Harry Potter: Visions of Magic op harrypottervisionsofmagic.be

Harry Potter: Visions of Magic op de sociale media

facebook.com/HarryPotterVisionsOfMagic
instagram.com/HarryPotterVisionsOfMagic
#HPVisionsofMagic