Gezinspret in het Belle Epoque Centrum
Het Belle Epoque Centrum heeft er sinds kort een nieuwe troef bij: het Pretpakket! Aan de hand van een gevarieerd spelletjesparcours kan je samen met het hele gezin de invloed van de belle époque in Blankenberge ontdekken.
Ideaal dus om er samen met de kinderen een leuke namiddag van te maken!
De toegangsprijs bedraagt maximum € 4,00 per persoon en is gratis voor inwoners van Blankenberge. Open van dinsdag t.e.m. zondag: 14.00 tot 17.00 uur.
Belle Epoque Schatten : als muziek in de oren
Ook in 2017 zet het Belle Epoque Centrum belle-époqueschatten in de kijker. Van 13 mei tot 5 november loopt onze nieuwe tijdelijke tentoonstelling met als thema “Muziek”.

Vandaag de dag moet je nog maar de televisie aansteken, de knop van de radio omdraaien of zelfs maar een winkel binnenstappen en je wordt al overstelpt met muziek.
In de belle époque was dit niet het geval. Wie van muziek hield moest een bezoekje brengen aan de opera, de schouwburg of aan één van de prachtige locaties waar er bals werden gehouden. Wie zich dit niet kon veroorloven kon naar de jaarlijkse kermis, de volksbals &- feesten of kon gewoon zelf musiceren. Kortom, muziek was een bewuste keuze en er werd dan ook optimaal van genoten!
Klinkt dit als muziek in de oren? Kom dan zeker eens langs in het Belle Epoque Centrum!
Www.belle.epoque.blankenberge.be.