De nieuwe videoclip van K3, ‘Tjikke Boem’, is vanaf 17u00 te bekijken! Dit is de derde videoclip van de nieuwe formatie met Marthe, Hanne en Julia, en is ook terug te vinden op het succesalbum ‘Waterval’. Dat album werd recentelijk bekroond met een gouden plaat en uitgeroepen tot best verkochte album in Vlaanderen in het eerste trimester van 2022.

In de clip van ‘Tjikke Boem’ draait alles rond een groot feest dat doorheen de hele stad gevierd wordt. K3 gaat helemaal uit de bol in een prachtige stad gevuld met mooie bruggen, bloemen en kleurrijke huizen.

‘Tjikke Boem’ is één van de 12 nummers op het ongekend succesvolle album ‘Waterval’ dat eind 2021 is verschenen en heeft al meer dan 1,4 miljoen streams. Het album is ook uitgeroepen tot best verkochte album in Vlaanderen in het eerste trimester van 2022.

Het nummer ‘Tjikke Boem’ kan je ook horen tijdens de ‘K3 Show: Kom Erbij!’. In de show proberen Marthe en Hanne een verrassingsfeest voor Julia te organiseren. De meiden toeren nog doorheen Vlaanderen tot en met mei, en vervolgens gaat deze tour verder in Nederland.

Zowel het nummer ‘Tjikke Boem’ als alle andere nieuwe songs op het album ‘Waterval’ zijn geschreven door Alain Vande Putte (tekst & muziek). De productie is in handen van Peter Gillis.

De nieuwe videoclip is sinds woensdag 20 april al te bewonderen in de Studio 100 GO Pass en is vanaf vrijdag 22 april te zien op het K3 YouTube kanaal, Studio 100 TV en de gratis Studio 100 GO app.

Foto & video: www.studio100.be