De liefde overwint bergen en dalen. Ontdek de verhalen van mensen die hun thuisland verlieten om een nieuw leven te beginnen met hun geliefde. A-kaarthouders maken kans op een getekende versie van hun eigen liefdesverhaal.

De tentoonstelling Destination Sweetheart gaat zijn laatste 2 weken in. Je hebt dus niet zo lang meer om mee te drijven op de getuigenissen over moed, romantiek, liefde en veerkracht. Maar ook over pijn en worsteling. Over mensen die hun thuisland verlaten om bij hun geliefde te zijn en een heel nieuw leven beginnen.
 
Met je A-kaart
Reserveer nu online je bezoek, met je A-kaart betaal je 6 euro in plaats van 12 euro voor een ticket.

BIJZONDER!
Op zaterdag 18 september van 13 tot 16 uur zit illustratrice Laura Vargas klaar voor 15 A-kaartkoppels met een eigen sweetheart-verhaal. Vertel Laura alles over jullie eerste ontmoeting, en zij zet die ter plekke om in een hoogst persoonlijke tekening. Laura’s verhaal ontdek je trouwens ook in de expo.

Wil jij jouw liefdesverhaal getekend zien, doe dan mee aan onze wedstrijd:
Zoek het antwoord op de wedstrijdvraag: In welk land hebben Laura Vargas en haar toekomstige Belgische echtgenoot mekaar voor het eerst ontmoet? (tip: bekijk het prachtige filmpje op https://www.redstarline.be/nl/content/destination-sweetheart)
Vul het antwoord en je gegevens in op het wedstrijdformulier. Vink duidelijk aan welk tijdsblok je op 18 september verkiest.
Je kan slechts eenmaal deelnemen en enkel met je eigen A-kaart.
Deze wedstrijd loopt tot en met dinsdag 14 september 2021.
De winnaars worden op woensdag 15 september per e-mail op de hoogte gebracht. Hou dus zeker je mailbox en best ook je spambox in het oog.

De winnaars krijgen de tekening cadeau, maar moeten zelf nog de 2 tickets met A-kaartkorting boeken.
Meer info
Destination Sweetheart
nog tot zondag 26 september 2021
Museum Red Star Line, Montevideostraat 3, Antwerpen

Foto: www.redstarline.be