Bij Pur Natur denken we spontaan aan yoghurt, maar daar zal binnenkort verandering in komen. De Belgische zuivelspecialist komt namelijk met een nieuw product op de proppen: kaas! Na de lancering van het yoghurtijs vorige zomer, is het nu ook tijd voor iets nieuws. Bovendien lanceert Pur Natur niet één, maar twee nieuwe kazen.
Pur Natur Fleurie
De Pur Natur Fleurie is een schot in de roos voor iedereen die van romige kazen houdt. Dankzij de soepele en smeuïge structuur smelt hij in de mond. Maar wat de kaas echt uniek maakt is toch vooral zijn eenvoud. Een romige lichte melksmaak en een subtiele toets van champignons. Meer heeft de Pur Natur Fleurie niet nodig. En zo proef je de natuur bij iedere hap.
Pur Natur Greek style
Voor de Greek style viel Pur Natur terug op de knowhow van vele generaties kaasmeesters. En dat proef je. De kaas is vervaardigd met de typische Pur Natur Greek style yoghurtculturen, heeft een uitgesproken verfijnde smaak en een lichtzurig aroma. Bovendien krijgt de Pur Natur Greek style de kans om te rijpen in de kaaskelders en is hij handgemaakt. Deze zorgvuldige procedure levert uiteindelijk een fluweelzacht rond kaasje op met een dun eetbaar korstje en een smeuïge kern. Zalig!

Foto’s: Primetime Communication