Liefde op het eerste gezicht en liefde die nog wat moet groeien. Dat is waar het over gaat. En daar valt best wat over te vertellen! Ook als je iets jonger bent, toch?

Een vrouw en een man botsen tegen elkaar op. Kan gebeuren, denk je dan. Maar ze hebben allebei wel 80 koffers bij. Dat kan iets minder gebeuren. Of toch: eerst raakt hun bagage verstrikt. Daarna ook hun woorden, hun gebaren, hun blikken. En wat met hun levens?

Verliefd worden, hoe gaat dat eigenlijk? Soms horen we niet wat we zien, soms zien we niet wat we horen. Soms zien we niets en horen we niets. Soms horen en zien we alles.

Droomedaris Rex heeft een stevige reputatie opgebouwd met een reeks knappe voorstellingen. Na Het Fluistertheater van Floor, Otto en Titus, volgde Saluut (tekst Michaël De Cock), door recensent Tuur Devens omschreven als “een treffend kleinood” en werd ook Rosie en Moussa (muziek van Mira) enthousiast onthaald.

Geert Genbrugge schreef Koffers op Reis al in 2002. Ondertussen verschenen een Duitse en Engelse vertaling en werd de tekst o.a. in New York en in Frankfurt op de planken gebracht. En nu dus ook bij ons, wees er dus zeker bij!

SOPHIE DERIJCKE EN STIJN VAN DE WIEL (SPEL); GEERT GENBRUGGE (TEKST); NATHALIE LEPAGE (COACH)

Kom een uurtje vroeger of blijf nog even plakken: Doe, maak & ontdek in de foyer van Rataplan. De hele maand maart laat de inrichting de bezoeker creatief prikkelen. Welkom vanaf 14:00.
(ikv Masteronderzoek Kunsteducatie van de Fontys Hogeschool in Tilburg, opgezet door Ems Depreeuw)

MET EEN VT-STATUUT (VERHOOGDE TEGEMOETKOMING) BETAAL JE €2 VOOR DEZE VOORSTELLING.*
*INFO & RESERVEREN VIA 03 300 16 60 OF TICKETBALIE DE ROMA (TURNHOUTSEBAAN 329, 2140 BORGERHOUT)

Foto: www.rataplanvzw.be