Op zaterdag 6 mei vierde district Antwerpen de jubilarissenkoppels tijdens een feestelijke namiddag in het Harmoniegebouw. Alle koppels werden verwend met gebak, bubbels, koffie en leuke attenties. De gemoedelijke jazz van het Yentl Verborgt Quartet bracht alle gasten terug naar hun trouwdag.

Briljant, platina én albast

Er werden 29 stelletjes in de bloemetjes gezet. 4 koppels onder hen ontvingen naast de attenties van het district ook een medaille van het Belgisch koningspaar. Zo vierden 2 koppels hun 65ste huwelijksverjaardag, een briljanten huwelijk. 1 koppel was 70 jaar gehuwd en werd gefeliciteerd met hun platina huwelijk. Het meest bijzonder was de albasten huwelijksverjaardag van een echtpaar dat al 75 jaar lief en leed deelt.

Opnieuw op de huwelijksfoto

Alle koppels kregen verschillende cadeautjes van het district waaronder een pin, postkaarten met beelden van de wijken in het district, bloemen, een medaille en koekjes. Daarnaast kregen ze de kans om hun huwelijksfoto opnieuw te laten maken door een professionele fotograaf.

6-maandelijkse traditie

De jubilarissen worden 2 keer per jaar uitgenodigd door het district, de volgende viering vindt plaats in het najaar. Koppels gehuwd tussen juli en december worden daarvoor persoonlijk uitgenodigd.

Foto: District Antwerpen