Op 6 juni verschijnt bij Uitgeverij De Fontein het zestiende deel in de megapopulaire serie: Het leven van een loser van Jeff Kinney. In Het dak eraf is Bram vastberaden wereldberoemd te worden, maar de weg naar succes is zo makkelijk nog niet. Perfect voor lezers vanaf 9 jaar!

Het verhaal
Bram weet dat hij ooit wereldberoemd wordt, maar de weg naar faam en glorie gaat gepaard met harde klappen. Bram sluit zich aan bij Ricks band Folle Luyer, maar is dat geen vergissing? Lange nachten, geldzorgen en ruzie tussen bandleden… Is dat nou het rock-‘n-roll leven? Besteedt Bram niet te veel tijd aan Folle Luyer? En staat dat zijn roem eigenlijk niet in de weg?

Over Het leven van een Loser

Het leven van een Loser is een van de populairste kinderboekenseries van dit moment: wereldwijd zijn er meer dan 275 miljoen exemplaren verkocht in 67 talen. Gedumpt! won in 2015 de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en Drie keer niks in 2018. Kopje-onder werd in 2022 genomineerd. Volgens dagblad Stern is Jeff Kinney nu al een van de meest gelezen auteurs van de 21e eeuw.

Auteur: Jeff Kinney

Titel: Het dak eraf

Uitgeverij: Uitgeverij De Fontein

ISBN: 9789026161728

Thema: Jeugd, avontuur

Prijs: € 17,50