Het worden ongetwijfeld bizarre en noodgedwongen meer intieme feestdagen. Maar ook al zullen we een aantal van onze kerst- en eindejaarstradities dit jaar moeten aanpassen, toch blijft het een uitgelezen periode om familie en vrienden te verblijden met een origineel geschenk. 

Studio Pieter Stockmans heeft daarom een aantal lokale, duurzame en unieke geschenken geselecteerd. De Studio staat vooral bekend om haar elegante en tijdloze serviezen die door sterrenchefs over de hele wereld worden gebruikt en waar ook de bedrijven en particulieren steeds meer voor kiezen. Dankzij hun winkel op de C-Mine site in Genk én de online shop kan iedereen een ontwerp van Studio Pieter Stockmans in huis halen. En speciaal voor de kerstperiode zijn er ook champagneglazen, kaarshouders en kerstballen verkrijgbaar.

Alle items worden met de hand vervaardigd in het atelier in Genk en zijn stuk voor stuk het resultaat van een combinatie van traditionele ambachtelijke productie en een eigentijdse aanpak.

De studio is een toonvoorbeeld van een familiebedrijf waar kwaliteit, ambacht, liefde en expertise wordt doorgegeven. Al sinds 1987 focust de studio op kleine, unieke collecties die allen met de hand vervaardigd worden in het atelier in Genk.

Studio Pieter Stockmans staat bekend voor zijn unieke ontwerpen in hoogwaardig porselein dat behoort tot de hoogste kwaliteit ter wereld. Het is bestand tegen zowat elk reinigingsproduct en schuurmiddel en is magnetron en vaatwasmachine bestendig. Door het hoge kwartsgehalte is het zeer slijtvast. Het is handgemaakt porselein dat als geschenk op tafel wordt gebracht en generaties lang wordt doorgegeven. 

Alle objecten kunnen besteld worden via de webshop van Studio Pieter Stockmans.
Meer info via www.studiopieterstockmans.com.

Foto’s: www.clubparadis.be