Op zaterdag 11 februari kleurt Antwerpen knalroze door LEGALLY BLONDE, de musical. Eén en al romantiek en humor met Helle Vanderheyden, Loes Van den Heuvel, Jo Hens, Ivan Pecnik, Line Ellegiers, Lars Cuynen en vele andere talenten. En niet te vergeten: hondje Winky! Er wordt momenteel volop gerepeteerd door cast, crew en live-orkest . Regisseur Manu Jacobs kijkt al uit naar de generale week waarin decor, kostuums en montage samen komen in het theater. Hier is jaren aan gewerkt. Na een vervelende covid-pauze mag Elle Woods eindelijk Vlaanderen veroveren.

Elle Woods toont als geen ander dat het helemaal oké is om jezelf te zijn en vecht op haar eigen ludieke manier voor gelijkheid tussen vrouwen en mannen. Producent AuFond Producties trommelt een professionele cast van 30 acteurs, een live orkest én een chihuahua op om het publiek een fantastisch avondje uit te bezorgen.

LEGALLY BLONDE vertelt het verhaal van Elle Woods (Helle Vanderheyden), een jonge studente die hopeloos verliefd is op haar liefje Warner (Jo Hens) en besluit om hem overal naartoe te volgen. Wanneer Warner het uitmaakt om een studie Rechten te volgen, kan Elle niets anders doen dan… ook Rechten te gaan studeren! Tegen alle vooroordelen in probeert ze het te maken als advocate: een roze goudvis in een wereld vol haaien, met Professor Callahan (Ivan Pecnik) als meest bloeddorstige. Gelukkig leert ze vele vrienden kennen waaronder kapster Paulette (Loes Van den Heuvel), Brooke (Line Ellegiers) en Emmett (Lars Cuynen), en helpt chihuahua Bruiser haar over alle obstakels heen. Een hilarische feelgood musical, mét 14-koppig live orkest en… mét chihuaha! Manu Jacobs is regisseur van dienst.

 

LEGALLY BLONDE is te zien van 10 tot 26 februari in de Stadsschouwburg Antwerpen en van 17 tot 19 maart in het Trixxo Theater Hasselt

Tickets en info via www.aufondproducties.be of Teleticketservice (070 34 53 45; maandag tot vrijdag van 13 tot 17.30 uur).

LEGALLY BLONDE IS EEN PRODUCTIE VAN AUFOND PRODUCTIES.

LEGALLY BLONDE, De Musical is een productie van AuFond Producties, een nieuwe en energieke actor in het Antwerpse cultuurlandschap. AuFond Producties maakt muziektheater- en musicalproducties voor een breed publiek, waarin zowel familievoorstellingen als kwetsbare voorstellingen een plaats krijgen. Passie en kwaliteit tot in de diepte, tot in de essentie, tot aan het horizondoek: AuFond.
Info: www.aufondproducties.be

De productie speelt zowel in Antwerpen (Stadsschouwburg) als in Hasselt (Trixxo Theater). 

10 februari – 20 uur – Stadsschouwburg Antwerpen
11 februari – 20 uur – Stadsschouwburg Antwerpen
12 februari – 15 uur – Stadsschouwburg Antwerpen

17 februari – 20 uur – Stadsschouwburg Antwerpen
18 februari – 20 uur – Stadsschouwburg Antwerpen
19 februari – 15 uur – Stadsschouwburg Antwerpen

24 februari – 20 uur – Stadsschouwburg Antwerpen
25 februari – 20 uur – Stadsschouwburg Antwerpen
26 februari – 15 uur – Stadsschouwburg Antwerpen

17 maart – 20 uur – Trixxo Theater Hasselt
18 maart – 20 uur – Trixxo Theater Hasselt
19 maart – 15 uur – Trixxo Theater Hasselt

Tickets en informatie via www.aufondproducties.be
of via het callcenter van Tele Ticket Service. Het callcenter is bereikbaar op werkdagen van 9 uur-12.30 uur en 13.30-18 uur.

  • België: 070 345 345 (max. 0,30 EUR/min)
  • Nederland: 0900 45 000 45 (0,45 EUR/min