Het oude tijdperk van De Rode Ridder, Leopold Vermeiren en Karel Biddeloo ligt nu al zeer ver in het verleden. De personages hebben een andere gedaante aangenomen in de stijl van Games of Thrones strijden de Rode Ridder en Merlijn verder tegen het kwaad dat ze op hun weg tegen komen. Opmerkelijk zijn de mooi getekende actie en gevecht scenes die heel natuurlijk overkomen. De tekeningen en indelingen  gaan richting Marvel en DC strips dat een voordeel geeft in de actie doorheen het verhaal.

Album 260 “De Razende Magiër” Is weer een top verhaal van Marc Legendre met de tekeningen van Fabio Bono, die zorgde voor een nieuwe generatie van De Rode Ridder.

In het verhaal van De Razende Magiër heeft Malfrat de Wrange het gerucht opgevangen dat Johan en Allis weer verenigd zijn en zet de achtervolging opnieuw in. Maar je zou niet De Rode Ridder zijn om hem te slim af te zijn. Maar dan begint natuurlijk het verhaal in alle richtingen te lopen. Een verhaallijn waar Merlijn wil duidelijk maken aan Bahaal dat hij de sterkste magiër is en dat wil Blijven . Maar wanneer een donker geheim van Merlijn aan het licht komt, lijkt het alsof de magiër alle zin voor redelijkheid verliest… En zullen Johan en Allis nog op tijd komen om alles te redden, wanneer duivelse krachten de overheid dreigen te nemen.

 

Auteur: Willy Vandersteen, Marc Legendre

Illustraties: Fabio Bono, Dimitri Fogolin

Prijs: €6,50

ISBN: 978 9002 2654 71

Uitgever: Standaar Uitgeverij