Nog nooit stonden De Kreuners in De Roma, maar we weten nu al dat het een ‘match made in heaven’ is! Op 19 december verandert de prachtige zaal in Borgerhout in een feel-good rocktempel. Surf mee op het ontembare enthousiasme van de grondleggers van de Nederlandstalige rock en zing uit volle borst mee met hun ontelbare hits. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 5 april via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.

Ik wil je, Zo Jong, Zij Heeft Stijl, Cous-Cous Kreten, Layla, Verliefd op Chris Lomme … Zo kunnen we nog wel even doorgaan. De nummers van De Kreuners zitten in ons collectief geheugen gegrift. Van bij hun eerste doortocht op Humo’s Rock Rally in 1978 drukten ze een onuitwisbare stempel op het Belgische muzieklandschap. In 2012 besloten ze te stoppen. Dat deden ze met een knal: drie hopeloos uitverkochte concerten in het Sportpaleis.
 
Hun comeback in 2018 resulteerde in een spetterende festivalzomer, met 27 optredens voor 185.000 fans. Het leverde De Kreuners een nieuwe portie energie én inspiratie op, met in het najaar van 2018 een nieuwe single: Viktoria, een cover van The Kinks. Dit najaar trekken Walter, Ben, Axl, Jan en Erik hun grote hitmachine opnieuw op gang voor een beperkt aantal zinderende zaalshows. Naast een aantal nieuwe nummers, beloven ze om AL hun hits te spelen! Feestje verzekerd!

Foto: www.deroma.be