2 december 2023, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, 2850 Boom

22 december 2023, Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, 2400 Mol

11 februari 2024, Provinciaal Recreatiedomein De Lilse Bergen, 2275 Lille

Deze herfst en winter zijn er top-cyclocrossen in De Schorre, Zilvermeer en De Lilse Bergen, 3 recreatiedomeinen van de provincie Antwerpen! Ga je kijken naar 1 of meer van die crossen? Doe dan mee met de fotowedstrijd en maak kans op terugkomtickets. Want in de lente en zomer zijn er op diezelfde 3 domeinen zalige muziekfestivals waarvoor je kaartjes kan winnen. Reden genoeg dus om nu naar de cross te gaan, en straks terug te komen voor meer fun op de provinciale recreatiedomeinen. Meer info via deze link.

In de winter op de fiets, in de zomer naar de beats… de benen insmeren om te crossen in de modder, of om te dansen op een plankenvloer. Het kan in de provinciale recreatiedomeinen allemaal. 3 recreatiedomeinen van de provincie Antwerpen vormen het strijdtoneel voor cyclocrossen op het hoogste niveau!

Als jij de genoemde crossen bezoekt, een selfie maakt bij ons fotopunt en de foto oplaadt op de wedstrijdpagina, maak je kans om tickets te winnen voor het punkrockfestival ‘Punx in the pit’ op 11 mei in De Schorre, of de dance-evenementen ‘Legacy Festival’ op 14 en 15 juni in het Zilvermeer en ‘Sunrise Festival’ van 28 tot 30 juni in de Lilse Bergen.

Mireille Colson, gedeputeerde voor Toerisme, Groen- en Recreatiedomeinen licht toe: “In onze domeinen valt heel het jaar iets te beleven. De drie crossen in de winter en de drie festivals springen uiteraard het meest in het oog. Door met een wedstrijd de evenementen aan elkaar te koppelen is de jaarcirkel rond.”

Foto: copyright Provincie Antwerpen