Deze zomer is het tijd om opnieuw volop van muziek te genieten met het Cine Music Festival!
Ontdek het 1e muziekfestival in de bioscoop met legendarische concerten op donderdag 6, 13 en 20 augustus.

Tickets: € 14,95

Ontdek het programma en reserveer je plaatsen hieronder.

Donderdag 6 augustus
De wereldtournee “57th & 9th” vierde de release van Sting’s eerste pop/rock album in meer dan tien jaar! Het concert, gefilmd op de Olympia in Parijs in april 2017, was een perfecte weerspiegeling van de energie die heerste tijdens de opnamesessies voor dit album. De lichtgevende interpretaties van nieuwe tracks zoals “I Can’t Stop Thinking About You” aangedreven door een spookachtige gitaar, de hitsingle “50.000”, of klassiekers uit Police en zijn solocarrière, laten alle muziekstijlen en invloeden van Sting zien. Hij wordt op het podium begeleid door een vierkoppige band, waaronder zijn oude gitarist Dominic Miller, maar ook Josh Freese (drums), Rufus Miller (gitaar) en Percy Cardona (accordeon). De achtergrondzang wordt verzorgd door Joe Sumner, Diego Navaira en Jerry Fuentes of the Last Bandoleros.

Donderdag 13 augustus
Herbeleef de uitzonderlijke zang en de wilde charme van Amy Winehouse op het hoogtepunt van haar carrière. Dit ontroerende optreden op het Eurockéennes-festival benadrukt de retro-sfeer en het onvergelijkbare talent van de zangeres.

Donderdag 20 augustus
Angèle Van Laecken, beter bekend als Angèle, is een 24-jarig jonge Belgische singer-songwriter. Haar eerste album, uitgebracht in 2018 en getiteld “Brol”, werd een groot succes in België en het buitenland. Begin dit jaar werd ze nog de grote winnaar op de MIA’s.
Als fenomeen van het jaar bracht ze in november een heruitgave van “Brol” uit, getiteld “Brol La Suite”, inclusief 6 nieuwe nummers. In de intieme setting van het Comptoir Général in Parijs in oktober, gaf Angèle, solo aan de piano, 200 bevoorrechte fans een privéconcert waarbij ze de herwerkte versies van haar nummers speelde, waaronder “Perdus”, “Insomnies” en “Oui ou Non”.

Foto: www.kinepolis.be