Tijdens de krokusvakantie zijn kinderen van 3 tot 12 jaar op 12 februari welkom op de Boeienweide en op 15 februari op het Stuivenbergplein om carnaval te vieren. Ze kunnen deelnemen aan heel wat gratis activiteiten zoals de opblaasbioscoop van Jeugdfilmfestival Antwerpen, knutselen, grime, kinderdisco, gekke kapsels en er komt een clown. Verkleed komen mag!

Tijdens Carnaval kunnen kinderen zich bij de grime en gekke kapsels nóg mooier, gekker of grappiger laten maken. Ze mogen uiteraard in hun leukste verkleedkleren komen. Helemaal geschminkt? Dan is de photobooth er om een mooie herinnering vast te leggen.

“We brengen dans- en knutselpret in een leuke setting naar heel wat kinderen uit ons district via deze gratis carnavalsactiviteiten.”, zegt Tom Van den Borne, districtsschepen voor jeugd.

 Magie, kinderdisco, knutselpret, snoepjes en een opblaasbioscoop

JackJaxx is gastheer van het geheel en zorgt er met zijn goocheltrucks en gekke kuren voor dat fun verzekerd is. In de kinderdisco speelt de leukste muziek, zodat iedereen zich kan uitleven op de dansvloer! In het knutselatelier kan iedereen de artiest in zichzelf loslaten tijdens een knutselactiviteit met een knipoog naar Ensor. Zet je schrap met je zakje vegansnoep en geniet van een onvergetelijke bioscoopervaring in de speciaal uitgeruste opblaasbioscoop van Jeugdfilmfestival

Praktisch

  • van 10 tot 16 uur
  • maandag 12/2 op de Boeienweide
  • donderdag 15/2 op het Stuivenbergplein Antwerpen.

Foto: District Antwerpen