Op woensdag 18 april is het weer Buitenspeeldag. En het belooft een knaller van een 11de editie te worden met de nieuwe spelletjes van Jumbo. Wat dacht je van eindeloos bellenblaasplezier met Glove a Bubble? Of origineel stoepkrijten met CHALKtivity? Tijdens de Buitenspeeldag worden talloze locaties in heel Vlaanderen en Brussel opengesteld zodat kinderen naar hartenlust kunnen ravotten. En niets zo leuk dan dat te doen met deze twee nieuwigheden!
Zwaaien voor zeepbellenplezier
Bellenblazen is een echte klassieker als het op buitenspelen aankomt. En om dit nog leuker te maken, lanceert Jumbo Glove a Bubble. Een leuke handschoen in de vorm van verschillende schattige diertjes. Van een leeuw over een panda tot een konijntje. Voor ieder wat wils! Hoe het werkt? Simpel! De handschoen aandoen, onderdompelen in het bijhorende zeepsop en zwaaien maar. Zo maak je in no time een grote zeepbellenwolk.
Leeftijd: 3+
Springend stoepkrijten
Stoepkrijten combineren met buiten actief bewegen? Dat kan met CHALKtivity! Met de verschillende patronen en kleuren maak je de mooiste kunstwerken. Een leuke manier om buiten zowel actief als creatief bezig te zijn. En dat op wel vier manieren! Wat dacht je van leuke voetstempels? Bij iedere stap die je zet, maakt je voet een afdruk op de grond. Of een heuse stuiterbal waarmee je naar hartenlust kan gooien? Voor de echte actievelingen is er ook een springtouw of een springstok. Met het springtouw creëer je een leuke regenboog terwijl je met de springstok een dierspoor achterlaat. Speelplezier verzekerd!
Leeftijd: 5+
Foto’s: Primetime Communications / Jumbo