Buiten is het nieuwe binnen. 

Buiten eten is het eerste boek van Pieter Kok hij is een echte thuiskok en radioman, hij kookte hij bij RTL4’s Koffietijd en FoodFirst Network. Tegenwoordig presenteert hij de ochtendshow van NH Radio. Hij heeft van zijn hobby zijn missie gemaakt: samen eten is het ingrediënt voor een gelukkig leven. Dit 171  pagina’s tellende boek ” Buiten eten’ is een echte aanrader voor iedereen die van buiten eten houdt maar ook zeker voor mensen die meer inspiratie nodig hebben en meer over eten willen leren. De recepten zijn heel gevarieerd van soep, naar heerlijk gerechten. BBQ Basis, Camping vakantie, Eten op reis, Picknick Cocktails, en Meeneemtoetjes zijn de 6 hoofdstukken in dit prachtig boek met op elke pagina mooie foto’s van David Loftus wat zeker een meerwaarde geeft, daarnaast bevat het boek handige informatie over de  hoofdingrediënten, methodes, smaakcombinaties, sauzen, bereidingstijd  en een ingrediëntenlijst.

 

——————–

 

In Buiten eten met Pieter Kok ontdek je voor elk moment dat de zon buiten straalt een heerlijk gerecht om samen te eten. Van de lekkerste eenpansgerechten in handomdraai en simpele snacks voor op de boot of camping, tot BBQ´en zonder zorgen en echte uitpak-picknicks in het park. In Buiten eten laat Pieter zien hoe lekker en simpel koken voor elke buitensituatie is. Van risotto met porcini en gerookte maktreel tot tarte tatin van trostomaat met selderij en watermeloensalade met feta en munt.

Met Buiten eten met Pieter Kok maak je van koken en eten weer het feest dat het verdient te zijn!“Pieter Kok ging volledig uit zijn kookplaat in zijn eerste boek en wat ziet dát er heerlijk uit!” – Gerard Ekdom“Nu al zin in het voorjaar en de zomer. Gezellig buiten eten met deze heerlijke recepten van Pieter!” – Quinty Trustfull

Auteur: Pieter Kok

Foto’s: David Loftus

Prijs: € 24,99

ISBN:9789021 574653

Uitgever: Kosmos