Naar jaarlijkse gewoonte bundelt het Vredescentrum de krachten met de Koninklijke Gidsenvereniging van Antwerpen op de Cultuurmarkt. Kom ons gloednieuw najaarsprogramma als eerste ontdekken in onze stand op de Meir nr. 16, ter hoogte van de Belgacomwinkel.

Het Vredescentrum organiseert die dag ook 3 gratis herdenkingswandelingen: Om 11u kan u kennismaken met de V-Bommenwandeling, een traject langsheen overblijfselen, monumenten en gedenkplaten van de V-Bommen terreur op onze stad in 1945. Om 14u kan u deelnemen aan de gegidste rondleiding Antwerpen en de Groote Oorlog, historische wandeling doorheen Antwerpen tijdens WOI. Tenslotte start om 14u ook een toffe stadstour voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar over Antwerpen tijdens WOI en Armand de moedige postduif; Brief aan de Koning. Snel zijn is de boodschap!

Alle wandelingen duren 2 uur. Vertrek vanaf onze stand, Meir 16 ter hoogte van de Belgacomwinkel. Inschrijven is verplicht! U kan vooraf inschrijven via info@vredescentrum.be of 03 292 36 51.
www.vredescentrum.be